PASTABAR DA RICCARDO

PASTABAR DA RICCARDO Pastabar Da Riccardo

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


5 sterren uit 64 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pastabar Da Riccardo. Meer weten? Ontdek meer

9 mei 2022 om 22:44 Top!
8 mei 2022 om 22:22 Weer lekker zoals gewoonlijk. Zelfs vroeger geleverd dan vermeld op een zondag,top!
7 mei 2022 om 15:04 Ik vond het héél lekker! De beste 'take away' pasta en die bruschetta's waren heerlijk!Volgende keer eens een pizza uitproberen :) enige minpuntje is dat we €5 extra wel erg veel vonden voor een kwart bakje meer pasta..
5 mei 2022 om 22:00 verbaast van de qualiteit, meestal is takeaway pasta geen goed idee. maar hier krijg je waar voor je geld. en hebben een ruim en gevarieerd menu. bueno!
3 mei 2022 om 22:18 Perfect!
29 apr 2022 om 22:02 Weeral heerlijk gegeten. Vriendelijk en snel bezorgd. Top!
27 apr 2022 om 21:56 Super lekker gegeten! Was ook iets sneller geleverd dan voorzien,super! Doe zo verder!
25 apr 2022 om 23:16 Super lekker zoals altijd! Vriendelijke bezorger.
3 apr 2022 om 20:11 Lang geleden dat we nog zo’n heerlijke pasta en pizza hebben gegeten. Een echte aanrader!
24 mrt 2022 om 20:32 Eten was zeer lekker en nog heel warm.
7 mrt 2022 om 20:13 Zeker voor herhaling vatbaar, de spaghetti was super lekker en verdient zelfs 10 sterren!
6 mrt 2022 om 20:31 Heel lekker en zorgvuldig verpakt!